Over mij

Mijn naam is Michel Cornelis Dijkstra van MCD Schilderwerken en onderhoudsschilder is al vele jaren mijn vakgebied.

Ruim 18 jaar heb ik ervaring opgedaan bij meerdere opdrachtgevers o.a particulieren, woningbouwverenigingen, stadsherstel, monumentenzorg en Hendrick de Keyser. Hier heb ik altijd prachtig werk geleverd en iedere klus naar tevredenheid kunnen afsluiten. De klanten waren altijd zeer tevreden en dat is voor mij nog het allerbelangrijkste.

Ik had diploma’s nodig voor bijvoorbeeld monumentenzorg. Hierdoor heb ik zeer veel renovatie werken mogen uitvoeren. Waar ik ook de nodige kennis van het glaszetten, repareren van ornamenten en het frezen en repareren van kleine en grote stukken houtrot opgedaan en waar kwaliteit zeer belangrijk was.

Door de jaren heen ben ik mezelf blijven verbeteren en ontwikkelen en heb de nodige cursussen genomen op altijd up-to-date te blijven in het schilderwerk. Bij die cursussen heb ik alle nieuwe technieken leren hanteren en heb ik met alle glans mijn diploma’s behaald.

Door de grote liefde in het vak en mijn vakkennis wil ik deze kwaliteit en service voor alle mensen beschikbaar maken. Als zelfstandige onderhoudsschilder wil ik net iets meer kwaliteit (liefde/tijd) en service (betrokkenheid) bieden.

Kortom ik probeer in alle opzichten de wensen van de klant te vervullen.

Met vriendelijke groet,

Michel Cornelis Dijkstra van MCD Schilderwerken.